Välkommen till SMM Facility Services AB

Vi är ett tjänsteföretag som specialiserat oss inom Teknisk förvaltning av fastigheter! Detta innebär att vi har stor erfarenhet av alla typer av bygg och underhållsrelaterade uppdrag som har med fastigheten att göra.

Vi inom SMM består av ett erfaret och kompetent team om 14 medarbetare. Vi har mer än 20 års erfarenhet hos våra medarbetare och goda kontaktnätverk med nära samarbeten med stora hantverkar-, tekniker- och serviceföretag.

Vi kan erbjuda er hjälp både som privatperson men även som förening eller företag.

Några exempel på vad vi kan hjälpa privatpersoner med är: Totalrenovering, Kök och badrum, målning, golvläggning, kakel/klinkers, sten och plattsättning, eller varför inte trädgården när ni ändå är i farten! För företag och föreningar erbjuder vi allt ni kan tänkas behöva: Renoveringar, entreprenader, mindre jobb såsom måleri, fönsterbyten, dörrbyten, snickerier etc. Vi utför även jobb såsom: fastighets- och trädgårdsskötsel, snöröjning och servicetjänster såsom städning, flyttning, snickeri- och målningstjänster samt El- och VVS-tjänster.

Vi är so­li­da, står för le­ve­rans­sä­ke­rhet och kva­li­tet – där­för tål vi att jä­m­fö­ras och kon­trol­le­ras. Givetvis har vi även ansvarsförsäkring och alla våra samarbetare är fullförsäkrade så att du som kund alltid kan känna dig trygg med våra avtal, och vi kommer aldrig lämna er förrän ni är helt nöjda, därför har vi nöjd kundgaranti vilket innebär att vi kommer tillbaka inom 24 timmar om ni inte är helt nöjda med utfört arbete och vi följer naturligtvis Konsumenttjänstlagen.

Kostnadsfri rådgivning samt offert, hör av er!

Vänliga hälsningar


SMM teamet